Dura derrota do Cadete na Lanzada (3-0)

A EFF Rosalía Cadete non puido puntuar ante un InterRías que conseguiu adiantarse nos primeiros minutos da segunda metade.

A Escola de Fútbol Feminina Rosalía Cadete tivo en fronte a unhas Viaxes InterRías que asinou unha actuación sobresaliente ao golear ao noso equipo durante o encontro celebrado no Municipal de Noalla, finalizando o encontro cun marcador de 3-0 a favor das locais.

Viaxes InterRías saltou ao campo co gallo de cultivar unha nova vitoria despois da lograda a xornada anterior ante Tomiño. Pola súa banda, as nosas encadean a súa segunda derrota consecutiva. A primeira parte estivo marcada pola igualdade entre ambos os equipos, demostrado polo empate a cero que marcaba o ‘luminoso’. Na segunda metade, as locais saíron co gallo de ir a por o partido e a tres minutos da continuación, Laura inaugurou o marcador. Con posterioridade, unha nuevo ocasión incrementou a vantaxe para InterRías grazas ao gol de Nerea no 59′. Tres minutos despois, a sentenza, Andrea establecía o 3-0 a favor das pontevedresas.

A pesar de que todas as xogadoras da EFF Rosalía dérono todo por conseguir un mellor resultado, o partido non saíu como lles gustou e non puideron sumar a súa primeira vitoria.

O Azul dobrega ao Amarelo no derbi da Liga Cadete

Nun derbi vibrante, con gran ambiente nas bancadas, os goles de Xiana serviron para levarse …