Derrota pola mínima antes do parón

Un gol de Sofía Miguens ao comezo da partido trunco as opcións dun Cadete que o tentou ata o final.

A Escola de Fútbol Feminino Rosalía ‘Azul’ perdeu no partido disputado no Municipal de Oira ante o Arousá por 0-1. As de Alberto Tamayo foron superiores ao rival durante gran parte do partido, pero a falta de puntería condenounas.

Convocatoria da EFF Rosalía ‘Azul’.

As pontinas entraron ben ao partido, cunha ocasión clara nos primeiros minutos. Bo centro desde a dereita, Tegra remata, golpea nunha defensa e bloca Thais. O Arousá tamén se achegou e, tras unha xogada sen aparente perigo polo sector dereito termina co centro de Zaira que remata Inés ao fondo da rede dentro da área, 0-1 aos 13 minutos de xogo. Tres minutos despois, a resposta local chegou nas botas de Antía, pero, cando ía rematar, Daniela curta o seu disparo. A medida que pasaba os minutos, as visitantes sentíanse máis cómodas e, ao bordo da media hora de xogo, Carlota e Noemí foron protagonistas, cada unha cunha ocasión desde dentro da área. A primeira topouse cos reflexos de Karla co pié e a segundo coa nosa gardameta ben colocada.

A segunda parte comezou igual que a primeira, con Arousana creando perigo. Uxía tivo o gol nas súas botas cun remate á saída dun córner que Karla bloca en dous tempos. Á hora de xogo, Noemí recupera o esférico ao bordo da área e a súa derechazo desvíao Karla a córner. A resposta local nunha asistencia de Tegra a Xiana pero non conseguen bater a Thais. Inmediatamente despois, rápido contragolpe de Inés, coloca o balón á súa perna boa e a súa derechazo despéxao Karla nunha gran intervención. Quedaban 15 minutos e todo estaba aberto pese ao gol do Atlético Arousá, buscando o gol ata o final, pero, a pesar das ocasións de Tegra e Antía, os puntos viaxan á comarca de ou Salnés.