0-0: Táboas no derbi cadete

Ambos equipos, buscaron a vitoria ata o final, con dominio de cada un en cada parte.

Os nosos cadetes sumaron un punto no derbi ourensán correspondente á 1.ª xornada de Liga. O equipo de Carlos Díaz empatou fronte ao do seu irmán Javi nun encontro no que Cadete ‘Amarelo‘ foi de menos a máis e no que asinou unha gran segunda metade. Moita igualdade entre ambos os equipos cun dominador en cada parte e poucas/pouas ocasións claras.

Empezou dominando o Cadete ‘Azul‘ creando unha dobre oportunidade no minuto 14, ambas as desde o sector dereito. Primeiro, unha arrancada de Esmeralda terminou nun remate que detivo Paula e, inmediatamente despois, un remate de Miguelón atopa a mesma resposta da gardameta. A resposta visitante chegou en córner executado por Antía que Xiana remata de cabeza pegado á escuadra. No 40′, apareceu de novo Antía para poñer en apretos a Paula, pero o seu disparo o bloca en dous tempos a porteira.

O Amarelo foi o dominador na segunda metade
Tras a continuación, as pupilas de Javier Alonso meteron unha marcha máis e asumiron o control do balón, buscando adiantarse no marcador. Estivo preto de logralo Sofía, que tentou sorprender a Karla cun remate que se marchou fóra por pouco. Máis tarde, Candela dispuxo dunha nova ocasión tras unha boa combinación ofensiva de Sara e Sofía, o seu remate desviado. Un minuto despois, no 63′, Sofía tívoa nas súas botas, a ocasión saldouse cunha boa parada de Karla en dous tempos. Mantívose a tensión ata o final, pero ningún dos dous equipos conseguiu ver portería e o encontro concluíu con 0-0 no marcador.

Fin de semana da Liga Cadete

Vitoria do ‘Amarelo’ e derrota do ‘Azul’. Fin de semana de compromisos oficiais para os …