O Infantil cae derrotado ante o Juventud de Cambados

As azuis non puideron puntuar en casa.

A Escola de Fútbol Feminino Rosalía recibía ao Juventud de Cambados na 3.ª xornada da liga Galega Infantil. As azuis tiñan a ilusión de puntuar en casa tras a derrota da primeira xornada, pero un rival superior en moitas fases do partido non deu opción ás nosas, sentenciando na primeira parte.

Quisieron dejarlo claro desde el comienzo las jugadoras de Pedro Falcón. A los tres minutos del pitido inicial, Senia prueba los reflejos de Paula, la guardameta no duda. Dos minutos después prueba suerte Jimena, su disparo termina con el mismo resultado. El dominio era visitante y a los veinte minutos consiguieron adelantarse en el marcador. Senia recupera la posesión al borde del área rival y su disparo es rechazado por la defensa, pero termina nuevamente a los pies de la delantera, que no falla a la segunda. Tan só catro minutos despois, Antía aumenta a distancia cun tiro cruzado desde área grande (0-2). As amarelas insistían e antes de a media hora de xogo chegou o terceiro noutra xogada desafortunada. Zoe, moi atenta, empuxa o balón ao fondo da rede tras un barullo con varios rexeites na área pequena local (0-3, minuto 28′). Inmediatamente despois, Andrea gaña en carreira a n as nosas centrais e no man a man, despexa Paula en primeira instancia, pero o rexeite cae de novo a Andrea, que marca o cuarto.

A resposta local chegou a balón parado nunha falta que Cayetana executa desviada. Aínda tería dous máis as cambadesas en remates de Zoe, Andrea e Paula, son moverse o marcador.

Sara Fernández perseguida por Antía.

Na segunda metade, co marcador resolto, as de Manu e Carlos intentarón facer o seu xogo, pero a superioridade dos seus rivais inclinou a balanza novamente do seu lado con outros dous goles. Senia, foi a encargada de levar o perigo nas primeiras chegadas, en fronte a nosa gardameta mostrouse moi sólida. A tres minutos da hora de xogo, Andrea marca o quinto cun chute por alto. As azuis tentábano por banda, con boas incursións de Mirhet e Sara e das súas botas chegou o gol local. Mirhet crea o perigo desde o sector dereito, cambia o xogo á outra banda, recolle Sara, dribla a sos defensa e marca o 1-5 no minuto 73′. Aínda habería tempo para máis. Antía centra un bo balón que remata Aitana para pechar o marcador final.

O Infantil vence no último partido do ano (1-4)

As pontinas derrotan ao conxunto sanxenxeiro nun encontro no que tiveron que remontar o gol …